Novel Ketiga : MISS XL

Novel Ketiga : MISS XL
Jangan memandang pada rupa, fizikal dan kedudukan. Pandanglah pada hati dan jiwa kerana dari situ baru kita kenal siapa dia....

Monday, July 13, 2009

DECO : BILIK TIDUR!


Mana ler nak cari katil bulat macam nie?

Hot betul bilik nie, tapi menarik! I like it!
So cozy......sure trus tido!


Elegant kan?

Mana satu pilihan yg aku nak jadikan sebagai rujukan pengubahsuaian
bilik tidur aku ek?

Tengok deco bilik tidur nie memang best kan? Memang plan nak tukar bilik tidur sblm baby kuar, nak suasana baru tapi tak sure bila nak mulakan. teringin lak nak wat bilik cam nie.....

2 comments:

mamadanish78 said...

ingatkan bilik tido ngn toilet kat umah rina td...wakakaa
wat suspen jek...
meh la tunjuk bilik tido rina pulak...ekekekeee...

Rina Farizq said...

alah...bilik tido bersepah blm buat deco lagi...nanti ler kalau dah siap...