Monday, July 13, 2009

BABY BUTTERFLY!

Memang dah lama tak update blog sebab malas tahap BUTTERFLY nie..... sejak uwek-uwek nie,
huh, kerjanyer cuma tido, makan, tido....hampeh! Satu kerja tak jalan, manuskrip? fuh, sudah berabad tak sentuh, otak pun naik kebas, tangan kaki badan lagi, semua naik minyak....sebab penyakit pemalas yang tak dapat nak kawal. Mungkin sebab pembawakan atau juga memang mengada-ngada, hahahaha. Tapi time nie jer lah.... nak bermanja, nak mengada-ngada, tapi yang paling best, nak makan apa semua dapat. InsyaAllah, ada saja orang yang carikan makanan yang aku teringin nak makan, macam baru-baru nie, nak makan rambutan kuning, ada orang bagi, siap petik belakang rumah lagi, nak makan pulasan, ada orang siap cari dan belikan pulak....huhuhu best betul! Agaknyer kalau aku mengidam nak emas intan berlian, ada tak ek orang nak belikan? huhuhu, melampau tul mak buyong! Terima kasih ler wat orang-orang yang sudi carikan apa yg aku idamkan....luv u all.... hiiii, tak sabo nak tunggu bulan Disember...... Baby Butterfly akan dilahirkan....uweeeekkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!

No comments: