Novel Ketiga : MISS XL

Novel Ketiga : MISS XL
Jangan memandang pada rupa, fizikal dan kedudukan. Pandanglah pada hati dan jiwa kerana dari situ baru kita kenal siapa dia....

Monday, July 13, 2009

DECO : BILIK AIR / TANDAS

Which is your fav.??? Memang lawa dan elegan tapi nak buat mcm nie memang tak sesuai utk rumah kos sederhana which is kita suma tahu yg space tandasnyer alahai ..... tapi berangan jer ler nak buat tandas kita secantik ini. Kalau dah cantik macam nie memang berjam ler kita duduk kat dlm tandas!

Yg nie best, salah satu fav. aku nie....

nampak mewah kan?

sekali pandang mcm dapur memasak.....
no, no no...i tak suka tandas mcm nie....


wow.....nampak classy sangat!

tandas kalau dah cantik, bersepah pun tetap nampak cantik!

bole ler...simple!

utk yg berani! aku tak kan pilih warna ni sbb tak suka
sangat silau dan menurut kajian, pilihan warna jingga
harus dielakkan kerana warna ini merangsang seseorang
menjadi keras, degil dan hyper...especially for kids...memang
tidak digalakkan untuk mengecat/menggunakan warna jingga
terutama dlm bilik tidur...apa pun, pilihan sendiri. Allahualam!
Ini pilihan aku, gabungan warna merah purple bersama putih
membuatkan nampak simple yet so sweet!

Yg nie? Hmm... cantik juga warna purple muda nie.
Lately nie aku pun suka warna nie.....
So, kalau aku banyak duit, of course aku akan buat tandas
secantik tandas-tandas di atas!

No comments: