Monday, July 13, 2009

ALBUM !!

Sebenarnya banyak gambo yg aku nak post tapi aku pilih-pilih. Maybe aku post part by part. Gambo semua nie ada keistimewaan utk dikongsi dengan kalian......

Artis fav. Aishwarya Rai!

Ni gambo rumah aku, tapi tahum lepas, sudah 2 kali tukar deco....
kalau perasan warna dinding nie warna pink, yg latest is red bata!


Ruang tamu yg kecil.....kalau tak de balkoni besar ler sikit...


Ni tukar masa raya last year, this year dah tukar dah cuma
gambo tak sempat nak snap lagi.....



Aku memang suka sediakan sudut/ruang membaca....

ni gambo lama nie masa nie hubby datang bagi support
kat aku uruskan badminton tournement.....

ada ujian kesihatan yg diadakan sempena health day
company aku......

Ni pun gambo lama finalist best dress for couples!
Annual Dinner 2007
Jadi juri Hydro Idol..


2 comments:

mamadanish78 said...

kemas jek umah rina ni kan...
lawa....n creatif
mamaD mmg suka bab2 umah ni...suka tgk hiasan2 kat umah org...he2..
rina ni dok area mana ek?

Rina Farizq said...

Oh...tima kasih. Rumah sekakang kera je...lawa lagi umah mama D. umah kita tu nak deco pun susah.kecil jer..
kita dok Bandar Seri Alam...agak2 nak tahu lebih lanjut e-mail ler kita...bole chit chat....
Masrina.Mustapah@hydro.com