Monday, December 29, 2008

INILAH AKU!

Fuh, menggigil tangan nak post gambar sendiri! Kawan-kawan asyik bising suruh post gambar aku, padahal aku ni bukan kategori 'cun' tapi masih 'cute' dan manis....hahahaha perasan! Aku bukan tak nak letak muka aku tapi aku seganlah....yalah dulu (masa muda belia) slim dan boleh tahan lawa, sekarang masih boleh tahan juga cuma makin 'comel' dan berkembang sikit. Bukan berkembang sikit, berkembang banyak...bayangkan dulu berat badan cuma 45 kg, sekarang? Hish, hish, hish dah ber-kg-kg! Heheheheh, senang hati! Tapi atas permintaan ramai aku post kan gak gambo lawa aku ni.......


Alamak macam mana boleh ter-post gambo ni??? Ish, ish, ish, kalau aku macam ni sure aku kena pinang dgn anak menteri, ek. Suma orang tau ni tentu bukan aku, sapa lagi kalau bukan actress terkenal yang jelita, Angelina Jolie! Aku mana mungkin boleh di samakan dgn dia, jgn kata kaki, hujung kuku jauh sekali! Dia minah saleh aku anak melayu...heheheh, tapi kata orang "siapa kata gadis melayu tak menawan, tak menarik hati..." Of course ler aku punya keperibadian dan karisma tersendiri, tapi masih gadis ker aku ni? Anak dah bujang memanjang...... Tapi ada kawan-kawan kata aku ada iras mcm artis popular Malaysia ni....perasan lagik!


Hehehehe.... mungkin maksud kawan-kawan aku tu iras aku ni pada kebulatan wajah dia......Aku pun mcm Siti, belum kawen slim, dah kawen jer terus berkembang mengikut arus pembangunan dan kemodenan! Kwang, kwang, kwang.......Ok, oklah aku letaklah gambo sebenar aku. Kali ni memang benar-benar, tak ada yang tak benar melainkan benar.....

Aku yg bermuka bulat, berbaju merah, 3 dari kanan.....cun tak? Tau memang cun saja buat-buat tak tahu......oh ya, gambar ni diambil ketika Annual Dinner 2007 di mana penyampaian penghargaan ke atas kami yang telah mencatatkan nama kami dan syarikat dalam Malaysia Book Of Record untuk permainan bola jaring tanpa henti selama 3 hari.....sesungguhnya wanita-wanita aluminium ni memang waja dan lebih kuat dari besi tau! Inilah team bola jaring Hydro yang kini mula suram dek kerana kesibukan kerja dan keluarga. Tak sempat nak main lagi....Nantilah lain kali aku post gambar aku yg besar dan lebih cun dari ni....walaupun aku punya banyak koleksi gambar (aku memang suka berfoto) tapi masih belum ada yang sesuai untuk aku post kan di sini. InsyaAllah bila berat badan dah turun sikit, muka dah tak bulat macam bola (ada seorg kawan suka ejek aku mcm bola), aku akan letak besar-besar kat sini....Ok....sayonara!

3 comments:

uncle_dean said...

beb......cam xsesuai la ngan baju tu....nampak ko berisi, maybe kaler memainkan peranan kot.....heheheh

Rina Farizq said...

bukan baju @ kaler yg tak sesuai tp memang aku yg berisi. kah kah kah,

uncle_dean said...

hish ko nie.....kaler pon main peranan gak la, xcaya tanya .....nk tanya saper ek....errrmmmmmmm......lu fikir la sendiri bak kata nabil...heheheh