Thursday, December 3, 2009

SEBELUM & SEMASA .....

My best friend - Zana, selalu mintak gambo aku semasa sedang mengandung, nak tengok macam mana rupa aku masa mengandung. Masalahnya, masa mengandung aku memang tak suka ambil gambar kerana terasa diri terlalu kembang. Tak kiralah, badan ke, muka ke, hidung ke, semuanya mengembang dengan sihatnya...... Bila aku tengok gambo masa mengandung memang rasa tak best sangat, nak2 bila aku bandingkan dengan gambo sebelum mengandung....Sebelum mengandung tu adalah cun sikit (hahahahaa-perasan!) tapi masa mengandung nie...huh, hampeh!
Cuba tengok gambo sebelum dan semasa aku mengandung!

Sebelum mengandung, memang suka melaram, suka pakai baju hitam, suka bermekap!
Gambar candid!

Slim sikit kan bila pakai baju hitam?
Huhuhu.....

Tengok, masih maintain dengan makeup.....

Peace no war!

Hitam lagi? Hehehehe....
Itu semua sebelum mengandung....

Yang bawah ni pulak semasa mengandung....
Hancusssss!

Tengoklah betapa bulat dan kembangnya muka, jangan
kata nak melaram, nak pakai lipstik pun malas, sudahnya
lipstik aku jimat selama 9 bulan.....

Walaupun mengandung sempat lagi 'peace'!
Dah jadi kebiasaan, anak aku pun sama.....
Besarkan perut aku, budak2 tempat kerja kata "besarnya
perut...macam kembar!"

nie...ibu mengandung eh.....yang baju pink bukan,,,, masih suci
dan dara...hehehehe......yang sebelah aku tu pulak dah bersalin
pun, anak lelaki....... aku?
sedang menunggu hari, tunggu detik bersejarah...........


1 comment:

Mohd Qadri said...

Assalamualaikum. Jemput datang ke blog saya di www.jomcubaruicao.blogspot.com