Novel Ketiga : MISS XL

Novel Ketiga : MISS XL
Jangan memandang pada rupa, fizikal dan kedudukan. Pandanglah pada hati dan jiwa kerana dari situ baru kita kenal siapa dia....

Thursday, February 10, 2011

AKUKAH JUWITA akan TERBIT!

Alhamdullilah....naskah AKUKAH JUWITA telah siap dan telah dihantar kepada penerbit.
Memang kebelakangan ini begitu sibuk dengan kerja pejabat, di malam hari dengan manuskrip
yang sudah tertangguh sebulan. Sepatutnya dihantar kepada penerbit awal bulan Januari 2011.
Nampaknya tak sempatlah nak dikeluarkan sebelum pesta buku 2011......tak apalah yang penting
akan diterbitkan tak lama lagi. Kepada rakan-rakan dan pembaca yang masih menyokong diri ini
jangan lupa dapatkan novel AKUKAH JUWITA yang bakal diterbitkan oleh pihak KAKI NOVEL.

Kepada yang ingin membacanya secara online bolehlah layari PENULISAN2U.COM.
Tetapi separuh cerita sajalah, mahu tahu selanjutnya dapatkan novel yang akan dikeluarkan....

Ok guys, love u all dan jangan lupa dapatkan novel tersebut itu nanti. Apa pun akan aku update
bila dah berada di pasaran.

Muah, muah, muah! Adios!

3 comments:

Tinta Biru said...

Dah baca. Kelaianan jalan cerita yang ditampilkan menjadikan akukah juwita bagi saya amat menarik!! Tahniah!!!!

Magic Star Lady said...

Buku yg sgt menarik...tidak sia2 sye tertarik dgn novel ni sewaktu di kedai buku....ia adalh bku yg terbaik...di antara byk2 koleksi novel sye...

ummibalqis said...

tahniah..baru abis baca..mmg best la...menarik dan santai je...mmg x sabar nk tau penamatnya..